Szakközépiskola2012_13

Öt Templom Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 12-13 - Köszönet és gratuláció illeti a vasárnapi és hétfői események szereplőit, felkészítő tanárait. Mindkét fellépés (a vasárnap délelőtti mise és a hétfő délutáni hangverseny) kitűnő színvonalon, meghitt körülmények között zajlott. Jól esett hallani, hogy iskolánk diákjai - a bennük rejlő tehetség, és felkészítő tanáraik segítségével - ilyen remek produkciókra képesek.


Május 9 - Az Öt Templom Fesztivál nyitónapján szerepelt a Budapesti Vonósok Kamarazenekar a Zsinagógában, és nagy sikerrel adta elő zeneszerző kollégánk, Reményi Attila Microludies for strings című darabját. Köszönet a remek koncertért!

 

Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Harmóniumkoncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés (pdf)...

 

Pótfelvételi

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2013/2014-es tanévre,  9. évfolyamára, 7 fő részére.
 
Pótfelvételi időpontja:

2013. május 15. 10 óra

Helyszíne:

Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola

9022. Győr, Rákóczi Ferenc u. 57.

 

Jogom van tudni

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 19 - Az igazságszolgáltatás és a közszféra megismertetése a fiatalokkal címmel szervezett foglalkozást a 10. évfolyamos tanulóknak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a DNS Alapítvány együttműködésével. Egy rövidfilm története folytatódott az interaktív bírósági tárgyaláson, ahol az osztály tanulói olyan remek alakítást nyújtottak, hogy a program vezetője nem csak a részvételüket köszönte meg, hanem a lelkes együttműködésüket is, amivel egyedi, új színt vittek a közösen eltöltött három órába.

 

Kamaraton

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 29 - A Kamaratonnal folytatódott a házi koncertek sikersorozata, ahol növendékeink ismételten megmutathatták az együtt zenélés örömét. Köszönet minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Bélyei Adél, Illés Gabriella, Marosné Kovács Tünde, Molnárné Svikruha Márta, Seleljo Erzsébet, Szabó-Rajczi Katalin, Takács Szilvia, Tripolszki Teréz, Cziglényi Gábor, Csaby Balázs, Horváth László és Molnár Gyula kollégáknak a fantasztikus estéért!

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 3 - Ismét eltelt egy év, és iskolánk végzősei meghatottan búcsúztak szeretett Alma materüktől. A 11. évfolyam diáktársaik nevében is színvonalas műsorral kedveskedett nekik, szavakkal Jakusné Hegedüs Ilona megbízott igazgató asszony és Horváth Alexandra engedte őket útjukra. Nevükben Gál Júlia mondott köszönetet az itt töltött évekért. Többen dicséretben is részesültek, így Anyalai Réka, Gál Júlia, Bor Péter és Nagy Tamás országos versenyen elért eredményeikért, Gonda Kitti kitűnő tanulmányi eredményéért, Károlyi Fanni az osztályközösségért végzett munkájáért."

 

Bolond ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 2 - A megszokott vidám hangulatban járták végig a várost és búcsúztak a kedves helyektől végzőseink.

 

Osztálykoncert 13. és szakképző évfolyamok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 25 - Remek ötlet volt, hogy ne csak a 9-12., hanem a 13. és szakképző évfolyamok is adjanak osztálykoncertet. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek, felkészítő tanáraiknak: Dobi Kiss Veronikának, Illés Gabriellának, Kovács Kittinek, Molnárné Svikruha Mártának, Oláh Margitnak, Regős Eszternek, Szabó-Rajczi Katalinnak, Szilliné Orlovits Magdolnának, Cziglényi Gábornak, Csaby Balázsnak és Jelenik Krisztiánnak, valamint zongorakísérőiknek: Yagi Makinak, Molnár Gabriellának és Csaby Csabának a remek koncerthez!

 

Ifjú Tehetségek koncertje

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 23 - Minden résztvevőnek és felkészítő tanárnak szívből gratulálunk az Ifjú Tehetségek koncerten való teljesítményéért! A műveket hallgatva nagy öröm volt megállapítani, hogy iskolánk tanulói ilyen magas színvonalú produkciót képesek megszólaltatni. Minden egyes szereplő diákunk sikernek könyvelheti el, személyesnek és kollektívnek egyaránt. Ezekből a sikerekből lehet - sőt kell is - erőt és hitet meríteni a további tanulmányokhoz, munkához. Az élő zene egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy varázslatos, megismételhetetlen pillanatokkal bír - jó esetben - rendelkezni. A hangversenyen számtalan varázslatos pillanatnak lehettünk tanúi, amiért hálás köszönet diákjainknak: Kovács Adélnak (hegedű), Bor Péternek (brácsa), Pőcz Ákosnak (kürt), Horváth Alexandrának (szoprán), Varsányi Péternek (tenor), Marek Gábornak (basszus), az énekkar és a zenekar tagjainak, valamint felkészítő tanáraiknak: Molnárné Svikruha Mártának, Cziglényi Gábornak, Molnár Gyulának, Molnár Gabriellának, Baranyai Istvánnak, Yagi Makinak és Nikodém Gézának.

 

2. oldal / 8

«ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó»