Megemlékezés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 20. - Az 1956-os forradalom- és szabadságharc 61. évfordulójára a 11. osztályos tanulók ünnepi műsorával emlékeztünk meg. Felkészítő tanárok: Gödölle Péterné és Markóné Rábai Gizella.

 

Aradi vértanúk napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 6. - Iskolánk képviseletében Pongrácz Edit tanárnő vezetésével a diákönkormányzat vett részt a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által szervezett, az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc vértanúira emlékező ünnepségen. 

 

Szakmai gyakorlat

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szeptember 1-4. - Ebben a tanévben is szakmai gyakorlattal kezdte a szeptembert iskolánk tanulóifjúsága és a tantestület egy része. A tankönyvosztás és az órarend ismertetése után a már hagyománnyá vált diákgyűlésen ismertette Baross Gábor igazgató úr a tanév eseményeit. A program kiemelkedő része volt minden évfolyam osztályfőnöki órája, ahol belvárosi séta során elevenítették fel a növendékek nyári élményeiket. Ez után következett az érdemi munka: Horváth Adél kollégánk rendhagyó zeneirodalom órája, majd az igazi műhelymunka: a szólampróbák, a zenekari és az énekkari próbák. A tartalmas munkáért köszönet a növendékeknek, osztályfőnökeiknek, valamint zenetanár kollégáinknak: Gödölle Péternének, Horváth Adélnak, dr. Molnárné Svikruha Mártának, Regős Eszternek, Szilliné Orlovits Magdolnának, Baranyai Istvánnak, dr. Molnár Gyulának, a képek egy részéért pedig Nagyné Balázs Évának!

 

Menza

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Befizetés szeptember hónapra: augusztus 23. 08:00 - 14:00 óráig

Pótbefizetés: augusztus 31. 08:00 - 19:00 óráig

További tudnivalók...

 

Osztálykoncert - 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 24. - A kilencedik évfolyam zárta az osztálykoncertek sorát. Úgy tűnik, a "kicsik" méltó utódai lesznek a "nagyoknak" - ők is színes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában megtekinthető és letölthető.

 

Osztálykoncert - 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 22. - Fergeteges műsorral folytatta a 10. évfolyam az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták a szép számú közönséget. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában megtekinthető és letölthető.

 

Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 19. - A Váray László által 1974-ben alapított Győri Ütőegyüttes (tagjai iskolánk tanárai, egykori diákjai: Papp Balázs, Kecskés Tamás, Farkas Ádám és Józsa Bálint) fergeteges műsorával nyitott az Ütősmaraton.

 

Osztálykoncert - 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 17. - A tizenegyedik évfolyam nyitotta az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek!

 

IX. Győri Zenei Nevelési Konferencia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 11-14. - Kilencedik alkalommal rendezték meg a Győri Zenei Nevelési Konferenciát Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győri Egyházmegye támogatásával, a győri köznevelési és közművelődési intézmények, így iskolánk közreműködésével. A négynapos találkozó nem titkolt célja az volt, hogy a zenei élet kiválóságainak és városunk pedagógusainak közreműködésével felhívja a figyelmet az egyre szűkülő térben mozgó művészetoktatás értékeire, eredményeire és fontosságára, a tovább lépés lehetőségeire, az elméleti és a gyakorlati megoldások bevonásával, segítségével. Pénteken Nikodém Géza és Kekkné Horváth Adél kollégáink előadását hallhatták az ország minden részéből érkezett érdeklődők, zenepedagógusok, vasárnap pedig Reményi Attila Erkel-díjas zeneszerző kollégánk öregbítette intézményünk hírnevét. A képekért köszönet Nagyné Balázs Éva kollégánknak!

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 5. - Délutánra végre verőfényes napsütés fogadta a ballagókat, hozzátartozókat, barátokat, tanárokat és diáktársakat. Baross Gábor igazgató úr köszöntője után a 11. évfolyam búcsúztatta szép műsorral a végzősöket, a távozók nevében Reichel Evelin emlékezett az elmúlt négy évre. Négyen részesültek elismerésben: Bóka Emőke és Reichel Evelin közösségi munkájáért, Simó Anna és Somogyi Zsófia pedig kiváló tanulmányi eredményéért. További jó utat és szép eredményeket kívánunk! A ballagás előtt, alatt és után készült valamennyi kép megtekinthető és letölthető erről a linkről."

 

11. oldal / 37

«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»