Adventi gyertyagyújtás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 16. - Illés Gabriella és tanítványai: Mohás Dóra, Vaczula Anna, Horváth Ádám és Varsányi Péter gyönyörködtették műsorukkal Győr város polgárait az adventi gyertyagyújtás alkalmával. Zongorán közreműködött Baracskai József.

 

Karácsonyi műsor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 13. - Szép karácsonyi műsorral kedveskedett a  9. évfolyam tanáraiknak és diáktársaiknak. Köszönet minden szereplőnek és segítőiknek: Gödölle Péterné, Nikodém Géza kollégáknak és Tóth Csaba osztályfőnöknek!

 

Kamaraton

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - Fergeteges hangulatban ért véget az immár hagyománnyá vált Kamaraton. Köszönet érte minden szereplőnek, felkészítő tanáraiknak és zongorakísérőiknek: Alföldy-Boruss Csilla, Bakosné Tripolszki Teréz, Baross Loretta, Bélyei Adél, Gödölle Péterné, Illés Gabriella, Marosné Kovács Tünde, Szabó-Rajczi Katalin, Szilliné Orlovits Magdolna, Baranyai István, Cziglényi Gábor, Csaby Csaba, Horváth László, Pőcz Balázs, Szabó András és Szitás Tamás kollégáknak!

 

Győr Symphonic Band a Zsinagógában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 10. - Már a bevonuláskor vastaps fogadta a zenekart, melynek soraiban szép számmal ott vannak iskolánk tanulói, így ők is részesei az együttes sikerének. Műsorukon Richard L. Saucedo, Mark Camphouse és Thomas Doss egy-egy szerzeménye, valamint a kiváló magyar zeneszerző: Hidas Frigyes 
Save the Sea c. szimfóniája szerepelt, vezényelt Szabó Ferenc. Köszönet a remek koncertért!

 

XV. Országos Hegedűverseny "Varga Tibor emlékére" helyezettei és díjai

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés...
 

Schubert B dúr miséje a Bazilikában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 17 - "Nagy elismeréssel gratulálok diákjainknak, akik részt vettek a vasárnap délelőtti szentmisén a Bazilikában. A Schubert mű kórus szólamának profi megszólalása igazolta, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Mindenki büszke lehet kórusunkra, Molnár Gabriella tanárnőnek hálás köszönet a lelkiismeretes és példamutató felkészítő munkájáért.
Baross Gábor igazgató"

 

Nemzetközi siker

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 28 - Angyali muzsika töltötte be a Móra Ferenc Múzeum termeit november utolsó napjaiban: idén harmadik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Hárfaversenyt a Kultúrpalotában. A rangos megmérettetésen több mint húsz ország közel száz versenyzője mérte össze hárfatudását a szakértő zsűri előtt. Köztük volt Halaj Vanda, iskolánk 12. osztályos tanulója is, aki különdíjat kapott. Sok szeretettel gratulálunk a szép sikerhez neki és felkészítő tanárának, Bélyei Adélnak.

 

Mikulás Kupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



December 5 - Íme a Mikulás Kupa eredménye: első helyezett a szakképző csapata 9 ponttal,második a 11. évfolyam 6 ponttal, harmadik a 10. évfolyam 3 ponttal, negyedik a 9. évfolyam 0 ponttal. A gólkirály koronája Kovács Ádámot illeti (7 góllal), utána Kovács Árpád (4) és Wilmek Zoltán (3) talált legtöbbször a kapuba. Minden résztvevőnek gratulálunk, eredményhirdetés a diáknapon lesz!

 

XV. Országos Hegedűverseny Varga Tibor emlékére

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 29 - Három napig tartott az iskolánk által szervezett XV. Országos Hegedűverseny Varga Tibor emlékére, melyen intézetünket három tanuló: Doffkay Eszter, Hajlinger Liza és Kellei Nikolett képviselte. Nehéz helyzetben volt a zsűri (Kertész István hegedűművész, egyetemi tanár;  Szecsődi Ferenc tanszékvezető egyetemi tanár, Liszt-díjas Érdemes Művész; Szabadi Vilmos, a Zeneakadémia docense, Liszt-, Hungaroton-, Midem- és Príma-díjas hegedűművész) , mivel a versenyzők között nagyon szoros volt a küzdelem. Kellei Nikolett, iskolánk 13. évfolyamos növendéke a III. korcsoportban megosztott III. helyezést ért el (I. és II. helyezést nem adott ki a zsűri), és elnyerte Győr Város különdíját. Felkészítő tanára Bakosné Tripolszki Teréz, zongorakísérője Dr. Fodorné Kerékgyártó Csilla volt. Mindhármuknak sok szeretettel gratulálunk!
 

Csembalókurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 24 - Csembalós szakmai napon vett részt  Budapesten a Zeneakadémián iskolánk 3 csembaló szakos tanulója, Reich Jessica, Gáldi Sára és Bogdán Bence. A csembalista diákok az ország hat intézményéből jöttek össze - egy zeneiskola, öt szakközépiskola, valamint a Zeneakadémia - , mely a bemutatkozáson kívül jó alkalom volt a tapasztalatszerzésre és kis tanszak lévén, az egymás megismerésére. A koncerten reneszánsz és barokk repertoárral Gáldi Sára és Bogdán Bence lépett fel. Felkészítő tanáruk Takács Szilvia volt. Gratulálunk!

 

35. oldal / 37

«ElsőElőző31323334353637KövetkezőUtolsó»