Nyári vezetői ügyeleti napok intézményünkben

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium épületében - 9022 Győr, Rákóczi u.57.

2020.06.24. 9.00 – 13.00 óráig

2020.07.08. 9.00 – 13.00 óráig

2020.07.22. 9.00 – 13.00 óráig

2020.08.05. 9.00 – 13.00 óráig

2020.08.19. 9.00 – 13.00 óráig

Telefonszám: 96 / 329-742

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

   

Rendkívüli középfokú felvételi eljárás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Intézményünk rendkívüli középfokú felvételi eljárást tart, a jelenlegi veszélyhelyzet miatt augusztusban. (Akik a februári felvételin csak főtárgyból feleltek meg, ekkor pótfelvételizhetnek szolfézsból.)

Időpontja: 2020. augusztus 25. 12 óra

Kérjük, a felvételi eljáráson való részvételi szándékot jelezzék a szak megjelölésével az   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen, jelentkezési határidő: 2020. 08.20.

   

Tájékoztató és útmutató a tantermen kívüli kívüli digitális munkarend adatkezeléséhez

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Ebédbefizetés a győri iskoláknak

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés...
 

A TÁVOKTATÁS BEVEZETÉSÉHEZ…

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

imageDrága Konzisok!

Nagyon üres nélkületek az Iskola. Furcsa a kongóan üres folyosón végigmenni hétfő délelőtt, ilyenkor egészen más szokott lenni a hangulat…

Talán már hallottátok korábban is a megszívlelendő okosságot: a világ állandóan változik, s nekünk is változni, fejlődni kell, hogy lépést tudjunk vele tartani. Ez most egy olyan változás, amely nem előre mutat, hanem jobb esetben stagnálást idézhet elő. Ehhez is alkalmazkodnunk kell, ha nem akarunk kiesni abból a rutinból, amit sok munkával értünk, értetek el eddig, ha nem szeretnénk nehezen pótolható hátrányokat szenvedni. Tanáraitok napok óta gondolkodnak, törik a fejüket, hogy milyen megoldásokkal tudjátok a helyzethez képest leghatékonyabban folytatni tanulmányaitokat.

A már bejáratott csoportjaitokon keresztül feladatokat, tanulnivalókat, teszteket, linkeket, stb. fogtok kapni az elkövetkezendő időszakban, amelyeket egyedül, személyes kontaktus nélkül kell majd megoldanotok, feldolgoznotok, esetenként visszaküldenetek. Ez hihetetlenül nagy következetességet, fegyelmet, odafigyelést, pontos napirendet igényel. Az instrukciók betartása különösen fontos, hiszen most egy darabig nem lesz senki mögöttetek, hogy akár kedvesen, akár szigorúan figyelmeztessen, és azonnal a helyes útra próbáljon terelni benneteket.

Csak akkor fog működni a dolog, ha minden nehezítő tényező ellenére komolyan veszitek a távoktatást, konstruktívan és nyitottan, a megoldásokat keresve álltok minden feladathoz. Legyen az egy beadandó dolgozat, vagy egy élő bejelentkezés, vagy felvétel készítése, amit a főtárgytanárotok fog majd véleményezni.

Sok minden még előttünk is rejtély, de biztos vagyok benne, hogy alkalmazkodva a mindenkori helyzethez, közös akarattal és elszántsággal, át tudjuk vészelni ezt az időszakot, nem kell kizökkennünk a tanulási folyamatokból. Akkor, de csakis akkor mindenkinek meg lesz az esélye, hogy a tanévet sikeresen teljesítse.

Azt kívánom, hogy mindenkinek a „távtanulásra” való átállás legyen a legnagyobb gondja, kérlek Benneteket, nagyon vigyázzatok magatokra és szeretteitekre.
Ölelek mindenkit:

Baross Gábor

Győr, 2020. március 16-án

img_5596

 

Tisztelt Szülők!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Kormányhatározatában foglaltak alapján, a koronavírus miatt a köznevelési intézményekben új munkarend bevezetésére tekintettel, kifejezetten kérjük, hogy gyermekük 2020. március 16-án, hétfőn már ne jelenjen meg a köznevelési intézményben. Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos az intézmény oktatási célú látogatása, tanítás nem lesz. A rendkívüli intézkedés végrehajtása érdekében kérjük együttműködését a gyermek felügyeletének megszervezésében mindannyiunk, de elsősorban a ránk bízott tanulók biztonsága érdekében.
A tantermen kívüli tanulással és további lényeges információkkal kapcsolatban a közeljövőben tájékoztatást nyújtunk.


Tisztelettel:

Baross Gábor
igazgató


Szalainé Szabó Gabriella
tagintézmény-vezető


 

Kedves Diákok, Szülők, Kollégák!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Miniszterelnök Úr bejelentése értelmében hétfőtől új, digitális tanítási munkarend lép életbe. Iskoláinkban a tantermi tanítás határozatlan ideig szünetel, tanulóink nem jöhetnek be az épületekbe.
A bejelentéséhez kapcsolódó tudnivalókat megosztjuk, amint bővebb információk állnak rendelkezésünkre.
Baross Gábor

 

5. oldal / 37

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»